Tuesday, September 25, 2012

Like stars in the sky :)

A friends is one who know you are , understands whose you're been , accepts who you're become and still gently invite you to grow. LIMKOKWING UNIVERSITY :))))

Miss you guys :)
eyza:)
tkah





Love you all<3

Wednesday, July 25, 2012

Alhamdulilah,done register for semester 5,hopefully this semester will be okey from last semester.Semester ni semua subjek mencabar,ade final project,so kne concentrate betol2 kat my studies,harap2 tak ape2 yang menghalang dan harap sifat malas buang jaoh2,and semalam aku ngan  housemate aku pegi berbuka puasa kat dataran shah alam,mulanye tak plan pon nak bukak puasa kat situ,tapi da terlanjur ade kat situ,so kiteorang terus berbuka kat situ.Best jugak laa,makan tengah padang ramai2,gelak2,awesome laa!! 


Masa berbuka puasa kat dataran shah alam :)






nak pergi register:))))))comel2 semuanye.

Thursday, February 9, 2012

I'm angry like angry bird;/


Excited ???? Yup memang excited nak masuk sem baru and nak study subjek baru,but i can't accept why they must change the date,padahal tarikh yang sebelom nye da oke kot,and now i'm not ready been anymore.haishhh..it's make me angry like angry bird,Everytime  nak rushing semua,penat laa,come on laa,haaaahhhh,kali ke bpe aku mengeluh pon aku tak tahu, i don't why today i feel very2 stress emotional,So now my heart jadi tak tenteram bila fikir balik,nak tak nak , i must follow all the arahan yang lecturer bagi,am i right ? Sabar jee laa. Oke done! Sometimes you have to forget what's gone, appreciate what still remains, and look forward to what's coming next.

Tuesday, February 7, 2012

Kata-kata semangat buat diriku

Kadang-kala kita tidak bersemangat untuk membuat sebarang pekerjaan. Semua benda yang kita buat rasa serba tak kena. Seperti ada sesuatu yang hilang. Tapi tak pula kita tahu apa benda yang hilang itu.
Disaat itu, kita sangat-sangat memerlukan teman. Teman untuk kita mendapatkan semula semangat yang hilang. Kata-kata semangat dari seorang teman itu diharapkan, akan dapat membantu menaikkan semula semangat kita yang hilang.
Sudah menjadi lumrah, kadang-kadang, teman yang dicari itu tidak pula ditemui. Secara tiba-tiba  kita itu sibuk sendiri. Kelibat mereka tak pula kelihatan. Puas mata mencari tetapi tak jumpa juga.
Atau mungkin juga, kita tak punya teman baik, teman baik itu belum lagi ditemui. Mereka masih lagi dikalangan orang ramai. Menanti saat, tika dan jodoh untuk bertemu dan dipertemukan. Hati terasa sepi kerana teman baik tak ditemui lagi.
Tetapi percayalah dalam hati. Kita masih punya Dia. Dialah tempat untuk kita mengadu. Dia ada di mana-mana. Dialah Allah, Tuhan sekalian alam.

Monday, February 6, 2012

Dah habes :D

Pejam celik pejam celik daa nak habes daa cuti semester for 3rd sem,next week kembali laa aku sebagai lkw student setelah lame bercuti da berkerja,hehe,penat keje jugak keje kan,tapi niat dihati nak kan duet,kalau tak memang aku tak keje daa,haha,alhamdulilah semua berjalan lancar,barang2 yang aku nak beli pon , da pon aku beli,hehe,Tak sabar nak belajar subjek baru,lagi bpe sem jee nak habes,huhuhu,tak sangka kan,umor pon da meningkat,hahaha,adik2 bawah aku semua cakap aku da tue, 'kak gee da tue' hahaha. Rase lawak jee and tak pecaye pon ade,nak tak nak i must accept all this,kan ? So,umor da meningkat nie,i should be more matured than before:) Oke laa korang sebenarnye aku kurang idea laa bak menulis karangan nie,kurang ckit pasal sastera nie,haha, See you next time:)

Friday, January 27, 2012

Alhamdulilah








I love my family  ♥♥

Alhamdulilah,one word that can i say sebab masuk tahun 2012 rezeki aku murah,banyak aku dapat offer kerja ,jadi designer and ade yang offer praktikal kat karangkraf..alaa tempat yang wat magazine klik tuh,insya allah kalau rezeki aku praktikal kat situ aku terima,lagipon memang impian aku memang nak praktikal kat situ,harap2 dapat laa:)nak cerita pasal kerja,sekarang i'm still working at TM point kat Bukit Tinggi,Klang,,Urmm,tak lama lagi nak naek sem da,pejam celik,pejam celik da masuk sem 4 daa,sekejap jee kan masa berlalu,,umur pon da meningkat jadi 20..urmm,,tapi tuh tak menghalang aku nak study,selagi aku boleh study ,aku study,tak nak hampakan harapan mak n abah,pasal cinta,aku memang da malas nak fikir,memang FAHMI laa cinta aku samapi bila-bila and i want to make you my  husband.Insya Allah:)
Sayang awak sangat-sangat taw ♥♥






My classmate,yang perempuan saje  ♥♥










Saturday, January 14, 2012







Start daripada dengar lagu dye,terus aq minat:)DIANDRA ARJUNAIDI:)
STYLE !!!
KORANG MEMANG STYLE! AKU SUKA

:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):)YUNA:):):):):):):)DIANDRA ARJUNAIDI:):):):):):):):):):):):):):)